A la recherche de Services ?

Contactez un Partenaire en Belgique

Applix

Silver Partenaire

Applix
Torhoutsesteenweg 12
8400 Oostende
Belgique
+32 59 795 111
odoo@applix.be

Sinds begin 2017 verdelen en gebruikt Applix ODOO als ERP systeem. Onze meerwaarde is persoonlijke bijstand van de analyse tot hands-on trainingen en live bijstand die wij bieden tijdens de opstart van ieder project.

Références

Bv Oldies & Goldies Trading
Bv Oldies & Goldies Trading
Oldies Goldies whisky is a small family business that sells very rare and limited whiskies.
They came to Applix with the requirements of a webshop that would allow flexibility and cover the future growth of the company.
A custom template was tailored based on their needs and wishes. Integrations with an external payment provider and postal service are also customized.
Very positive feedback received by customers and users!
Lams-Roels
Lams-Roels
Aroma Koffie is een koffiebranderij die zowel levert aan bedrijven als aan particulieren. Odoo enterprise ondersteunt er de website + webshop, de voorraad, verkoop en boekhouding.
New Event Mosaic
New Event Mosaic
Event Mosaic is een evenementenpartner die diverse diensten en programma’s aanbiedt om medewerkers en klanten te motiveren. Zij organiseren zowel bedrijfsevenementen, teambuildings alsook incentives op maat in het buitenland. Odoo enterprise ondersteunt er de verkoop, boekhouding, e-mail marketing, declaratie en documents app.
Noma Cool Nord SA
Noma Cool Nord SA
Noma Cool Nord is een bedrijf die gespecialiseerd is in professionele koelmeubelen en sandwich panelen. Odoo ondersteunt er de volledige CRM, aankoop, verkoop, boekhouding en documents app.
Premier Bvba ‒ BE0502478410
Premier Bvba ‒ BE0502478410
Jeune Premier is een bedrijf die schooltassen maakt en je kan deze ook laten personaliseren. Zij bieden deze schooltassen zowel aan B2B klanten als aan particulieren. De schooltassen kan je wereldwijd kopen. Odoo ondersteunt er de webshop, marketing, aankoop, verkoop, voorraad, boekhouding en documents app. Verder werden er modules op maat gemaakt om hun voorraad te automatiseren met Bleckmann en hun verkoop met Shopify.
Servo BVBA
Servo BVBA
Een bedrijf die invoerder is van garagemateriaal (vb. hefbruggen) en werkplaatsmateriaal (vb. werkplaatsmateriaal) en deze aanbiedt aan professionelen. Odoo enterprise ondersteunt er de CRM, aankoop, verkoop, voorraad, boekhouding, e-mailmarketing, en documents app. Daarnaast werd een op maat gemaakte interventie app gemaakt.
Yannic Desmet BVBA
Yannic Desmet BVBA
Caravancenter Desmet is een bedrijf die stacaravans verkoopt alsook verhuurt. Daarnaast doen zij interventies om stacaravans te herstellen. In hun showroom kan je ook onderdelen kopen. Odoo enterprise ondersteunt er de webshop, CRM, aankoop, verkoop, voorraad, boekhouding, abonnementen, kassa en e-mailmarketing. Op maar werd er een interventie app gemaakt en een nutsvoorzieningen app.