Fundion Origination B.V.

Fundion Origination B.V.

Implémenté par

erp|open (42 référence(s))

erp|open
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Pays-Bas
+31318495370; +31318495360;
administratie@erpopen.nl

Fundion stelt vermogensbeheerders en geldverstrekkers in staat om het MKB unieke marktleidende productproposities aan te bieden in alle productcategorieën. Fundion wil de voorkeurskeuze zijn voor alternatieve en traditionele financiers die hun front-end tot back-end kredietprocessen willen uitbesteden.

 

Onze oprichters

Topicus: Topicus is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van fintech-oplossingen voor zakelijke kredietverlening en werkt samen met de meeste grote banken in Nederland.

 

Fortion: de houdstermaatschappij van het grootste landelijke netwerk van gespecialiseerde MKB-schuldadviseurs in Nederland. Hun belangrijkste merk is Credion. Al meer dan 15 jaar stelt Credion ondernemers in staat hun ambities waar te maken door een financieringsadvies te geven dat past bij hun situatie en behoeften. Credion realiseert jaarlijks ruim € 1 miljard aan MKB-schuldvolume.

 

Een groep financiële investeerders met een sterk trackrecord in vermogensbeheer.

 

Art van Bruggen: medeoprichter en CEO van Fundion, een professional met meer dan 20 jaar ervaring in de kredietketen Corporate en MKB (frontoffice, risicomanagement en operations). Art heeft onder meer diverse senior managementfuncties bekleed bij ING en was lid van de raad van commissarissen van Qredits.