Nos références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Références par secteur

Références par pays

3T Research Kft
3T Research Kft Éducation
A 3T Research Kft teljes körű szolgáltatást nyújtó szerződéses kutatásszervező (CRO), amely gyógyszer-, biotechnológiai és orvostechnikai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatoknak és más globális CRO-knak kínálja változatos indikációs (leggyakrabban onkológia, szemészet, neurológia, kardiológia és gasztroenterológia) területeken, az I-IV. fázisú és beavatkozással nem járó klinikai kutatásokkal kapcsolatos szolgáltatásai széles körét (pld. projektmenedzsment, engedélyeztetés, hatósági és etikai bizottságokkal kapcsolatos ügyintézés, vizsgálók és vizsgálóhelyek beazonosítása, kiválasztása, betegtoborzás, a klinikai monitorozás, tudományos és orvos-szakértői tevékenység, vizsgálóhelyszín menedzselése, adatkezelés és -tisztítás, gyógyszerbiztonság, -vigilancia, minőségbiztosítás, statisztikai elemzés).
AGROHOF Kft.
AGROHOF Kft. Fabrication
AgroHof is een machinebedrijf dat gevestigd is in Hongarije. Zij houden zich bezig met de verkoop van landbouwmachines, gereedschappen, onderdelen en fokken daarnaast inheemse dieren.
AIP Medical Holding Zrt.
AIP Medical Holding Zrt.
Az AIP Derm nevű népszerű digitális bőrgyógyászat az AIP Medical Holding és a Semmelweis Egyetem együttműködésében valósult meg. Az AIP Medical által fejlesztett rendszert a gyógyításban alkalmazzák. A mesterséges intelligencia alapú AIP Derm öt hónap alatt közel 20 ezer beteget kezelt, és több mint 600 rákgyanús esetet szűrt ki a fejlesztők beszámolói alapján.
AIRON CONSULTING Kft
AIRON CONSULTING Kft Administratif/Utilitaires
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
AMELIOR Kft.
AMELIOR Kft. En gros/au détail
Felhőtlen élményt és luxus kényelmet kínálnak azoknak akik a kerékpározásban a szabadságot kedvelik, nem pedig a nehéz emelkedőket és a kínzó megpróbáltatásokat. Annyira Más Bringabolt: https://www.ambringa.hu/
ART MATCH Hungária Kft
ART MATCH Hungária Kft Informatique/Communication
ARTMATCH Hungary Kft: kedves emberek csoportja, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Régóta Odoo felhasználók, azonban rendszer igazi erejét most kezdték átérezni. Régebbi community verzióról álltak át a legújabb verzióra Odoo verzióra. Csodát tapasztaltak. Örülünk, hogy segíthettünk benne. Igazán hálás projekt csodát tenni.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft. Informatique/Communication
Az Affield Szoftver és hardverfejlesztő Kft. precíziós GPS és GNSS megoldásokat kínál. MachineryGuide nevű alkalmazásuk egy mezőgazdasági sorvezető Androidos szoftver, mely segíti a felhasználót a megművelt terület és az átfedések nyomonkövetésében. Segít továbbá a felhasználót a lehető legegyenletesebb szántóföldi munkavégzésben referenciavonalak kirajzolásával.
Arto Ltd.
Arto Ltd. Informatique/Communication
Some dream, some do and some do both.
Különböző stratégiákat, új projekteket és intézkedéseket csak akkor lehet meghatározni, ha előtte sikerül egyértelmű jövőképet megfogalmazni. A sikeres cégeknek és szervezeteknek egyértelmű stratégiák vannak, és következetesen követik céljaikat.
BELMATEX KFT
BELMATEX KFT En gros/au détail
Textilewebshop, specializing in lingerie, robes and towels.
BMB Boros Maschinenbau Kft.
BMB Boros Maschinenbau Kft. Fabrication
Founded in 2000, BMB has almost 20 years of experience in the production of agricultural and communal small and medium-sized machines, from the design table to assembly.

Big-Box Kft
Big-Box Kft
A Big-Box Kft-t 1993-ban alapították. A cég a lemezalkatrész-gyártásában, illetve elektronikai és világítástechnikai ipar által használt műszerdobozok és rack szekrények tervezésében és gyártásában jártas, a legkényesebb megrendelői igényeket is ki tudják elégíteni. Egyedi termékeket, kis és nagy darabszámú sorozatgyártást is vállalnak. CNC kivágó és hajlító gépeik acél, rozsdamentes acél, réz és alumínium lemez feldolgozására is alkalmasak 5 mm vastagságig.
Biocenter Kft.
Biocenter Kft. Fabrication
A mai világban, amikor közösen harcolunk a vírusok és fertőzések ellen, kiemelkedő szerepe van a Biocenter-hez hasonló tevékenységgel bíró vállalkozásoknak. Abban szeretnénk segíteni partnerünknek, hogy belső és külső folyamatait, dokumentumkezelési szokásait modernizáljuk, felgyorsítsuk és egyszerűsítsük. Egyszerre.
Bivalyos Tanya Kft.
Bivalyos Tanya Kft. Autres services
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel

szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a

kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön

köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás

életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült

egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
BuildEXT Kft.
BuildEXT Kft.
A BuildEXT Kft. egy innovatív generáltervező építésziroda. Teljes körű megoldásokat kínál az ötlettől kezdve a tervezésen és a kivitelezés koordinálásán át az épület üzemeltetéséig. Küldetésük, hogy legújabb technológiát alkalmazó, valódi BIM-projekteket szállítsanak le a kelet-közép-európai régióban.
CMES Electronics Kft.
CMES Electronics Kft. En gros/au détail
A CMES Elektronics Kft a magyarországi HUAWEI hivatalos értékesítési képviselője. A hivatalos HUAWEI webshop 2021 decemberében indult a www.huawei-store.hu oldalon. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy nemzetközi vállalat képviseletének a teljes hátterét is ki tudjuk szolgálni.
Chrisofix Hungary Kft.
Chrisofix Hungary Kft. Fabrication
A CHRISOFIX® számos iparági szabadalommal rendelkezik nemzetközi szinten, és további szabadalmak regisztráció alatt állnak.
A CHRISOFIX ® AG és a Chrisofix Hungary Kft. (korábban Orkrisz Kt) egy ugyan azon család magántulajdonban lévő cégek. Ez a két cég fejleszti, gyártja és forgalmazza a világszerte szabadalmaztatott ortopédiai síneket/ortéziseket. A jogilag független vállalatok két, szorosan együttműködő részt képviselnek: a központi szolgáltatásokat (Chrisofix AG, Svájc) és a gyártóüzemet (Orkrisz Kft, Magyarország).
Component Kft.
Component Kft. Autres services
A Component Kft. magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámuk 45 fő feletti, ebből 20 fő különböző végzettségű mérnök.
A Cég tevékenysége az ipari folyamatirányítás berendezéseinek forgalmazása mérnöki szolgáltatás mellett, projektek teljes körű kidolgozása, megvalósítása, valamint üzembe helyezés, karbantartás illetve szerviz biztosítása. Component Kft. tevékenysége európai és tengerentúli gyártók képviseletének ellátására terjed ki.