Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Why is my "Point of Sale" installation stuck when attempting to run the configuration wizard?

By
Andreas
on 3/6/14, 9:27 AM 579 views

Hello, I am stuck with a problem when trying to install the POS module. The module itself appears to install fine, but the autmatically launched wizard basically gets stuck with a blank screen (only the black top menu bar is visible, without the POS entry though). The URL that is being executed at this time is as follows: http://<myip>:8069/?ts=1394112241818#menu_id=373

I tried the following things to get beyond this point -refreshed browser with above URL -uninstalled POS module and re-installed -restarted OpenERP Server & DB -manually launched the configuration wizard for POS (

all resulted in the same behavior. No clues could be found in the OpenERP server log.

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 3/6/14, 9:27 AM
Seen: 579 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM