Odoo Help

1

Why do pages sometimes not load on Windows 8.1 web client?

By
Ged Mirski-Fitton
on 1/21/14, 9:49 AM 1,758 views

I have a problem with the web client on Windows 8.1. The pages don't always load. The "Loading..." message appears. Nothing else happens. Hitting refresh a couple of times clears it (after the "XMLHttpRequestError" message). This happens sporadically - no pattern, no sequence, not confined to any part of the system.

The problem does not happen on a Windows 7 client, Linux (Ubuntu 13.04) client, Android client, Mac client or iPhone client.

My tests have included connecting to the same server from the same network on different clients. I've also conducted tests on a different network to the same server, with a range of clients. The results are the same each time - Windows 8.1 does not work, all others are okay. I've also tried switching of antivirus (ESET) protection, but still get the same results.

There are no messages in the OpenERP logs and none in the Postgres logs that relate to the problem.

Has anybody experienced similar problems and resolved them, or can anybody suggest an approach to pinpoint the problem?

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 1/21/14, 9:49 AM
Seen: 1758 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM