Help

3

[V9] - Website / Backend Menus stop working

Avatar
Alan Byrne

When logged into the backend in debug mode the menu items work as soon as i am out of debug mode i get reference errors and menus either do not show or do not load or are not clickable.

When not in debug mode in the front end web this also does the same thing on the website view, when logged out the menus work perfect but when logged in the menus stop working and get odoo not defined and jquery errors showing in the web tools console of chrome and firefox browsers.

Front End website view errors: 

ReferenceError: odoo is not defined web_editor.summernote.js:3:26

ReferenceError: jQuery is not defined web_editor.editor.js:11:1

ReferenceError: odoo is not defined website.assets_frontend.js:3:1

ReferenceError: odoo is not defined website.assets_editor.js:3:1

ReferenceError: odoo is not defined dpwsmedia.com:52:17


Backend web side

ReferenceError: odoo is not defined web:15:25

unreachable code after return statement web.assets_backend.js:6696:266

ReferenceError: jQuery is not defined web.assets_backend.js:3:96

ReferenceError: $ is not defined web:27:25

4 Comments
Avatar
Discard
Avatar
Manu Miu
-

I have the same problem. It's really frustrating! I use Odoo V9 (via Docker on Fedora 22) in production.

I have the same problem. Does not happen all the time, now and then, but still really frustrating when this happens.

Avatar
Higor Vaz
-

And what did you all do ??? Reinstall ... #same #problem #opensource?

Avatar
Zahin
-

odoo frustrating product!

1 Answer
0
Avatar
Amit
Best Answer

hi , 

there is one simple solution that remove the attachment of the js and css file and try again.

you can run the following query on db.

delete from ir_attachment where datas_fname like '%.js%';

delete from ir_attachment where datas_fname like '%.css%';

Then try again, hope this helps

Regards




Avatar
Discard