Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

V9 : Menus disappeared suddenly (up and left) so i can't use my odoo anymore.

By
Sébastien DESURMONT
on 6/17/16, 1:00 PM 224 views

Since 4 hours i can log on odoo 9 but menu aren't available even with admin profile. So we can't use odoo anymore.

We can see left and up pane but it is void except our company logo. I have restart server and computer but nothing change.

Any idea?

Please post the relevant log entries.

Ermin Trevisan
on 6/17/16, 2:04 PM
0
Sébastien DESURMONT
On 6/18/16, 5:17 AM

Hi Ermin, Hi Prakash,

Meanwhile, I reinstalled odoo, which solved the issue. But it is not a solution. I will follow your tracks if that reproduces. Thank you for your assistance.

0

Prakash

--Prakash--
3173
| 5 4 7
Bikaner, India
--Prakash--

OpenERP Devloper at SunARC Technology

Prakash
On 6/18/16, 1:15 AM

same issue discussed in the github

https://github.com/odoo/odoo/issues/9201

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 6/17/16, 1:00 PM
Seen: 224 times
Last updated: 6/18/16, 5:17 AM