Odoo Help

0

v8: incoming mail not working

By
Hannes Hörting
on 2/15/14, 3:45 AM 998 views

Hello!

Iḿ testing the v8 and almost running fine. But with the incoming mail I also have my trouble in v7.

in v8: user1: Email/Login: user1@comp.com Receive Messages by Email: Incoming Emails and Discussions Messaging Alias: user1@comp.com Alias Accepts Emails From: Everyone Display Groups Suggestions: yes

Company: E-Mail Alias Domain: comp.com

Outgoing Mail: Here I set the SMTP for user1 at my provider. Not catchall. Here my first question: Sending is OK, but the "reply to" is filled with "catchall@comp.com" ... so when customer click reply in Outlook, the try to send the mail to "catchall@comp.com". Why is this and how can I change, that the reply send to the user of openERP?

Incoming Mail: Here I also set the IMAP Mailbox on my provider for user1. Valitating is OK. I receive once a mail, but then never again. Is there a log file to check if an error happens? Someting I receive a mail again ... but from 200 mail I get 1 in openERP.

Alias: Here is a row for user1@comp.com.

Please help me to set up the mail configuration.

Thank you!

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 2/15/14, 3:45 AM
Seen: 998 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM