Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

1

Using webdav on 7.0 ?

By
assd
on 7/2/13, 4:39 PM 938 views

I've correctly (I hope) congfigured webdav on my OpenERP 7.0 (centos). I can connect to dav corretly .In the log I can see the connection (status code is 200 and any error 500)

All seems ok but I can't see any files at the given directories /webdav/MY-BD/principals/users/admin

is there some docs or some one can give me some direction on how to use it

Hi, were you able to get this working? I get 500 error when accessing the URL

Eyal Marantenboim
on 9/16/13, 9:52 AM

Hi, 500 error is because you don't have pywebdav on your server. On centos "yum install pywebdav" than restart openerp. On my system WebDav is It works fine. In case you already have pywebdav check its conf file or... try removing and reinstall pywebdav.

assd
on 9/17/13, 1:40 PM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 7/2/13, 4:39 PM
Seen: 938 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM