Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

URL picture don't change when migrating http to https

By
Mathieu Le Gal
on 1/11/16, 8:36 AM 421 views

Hi everyone,

First i used theme clean and i don't know if i ask my question here or directly to clean's support.

I noticed when i migrate my website from http to https, some pictures disappear. When i display the picture, it's the old URL (http) but on some pictures the URL changed to https.

Please if someone can help me it would be awesome.

Have a nice day.

I had the same issue (Odoo 8.0) and I solved it by manually uploading the corresponding images again.

Ermin Trevisan
on 1/11/16, 11:45 AM

Thank you i solved as you solved it but if you find a solution in the future wright on this post thank you again :)

Mathieu Le Gal
on 1/11/16, 12:07 PM

I have switched to 9.0, hopefully there it is solved.

Ermin Trevisan
on 1/12/16, 1:43 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 1/11/16, 8:36 AM
Seen: 421 times
Last updated: 4/14/16, 10:59 AM