Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

2

Unable to connect to common service in debug mode

By
aheficent
on 2/8/16, 6:36 AM 496 views

I start the server with Ubuntu 15.10 and Eclipse Mars.1. I have no problem running the server when I'm not debugging. However in debug mode odoo can't connect to the common service. When I set test enable I get the following lines, no error is showed:

2016-02-08 11:28:07,973 8155 INFO ? openerp: OpenERP version 8.0
2016-02-08 11:28:07,974 8155 INFO ? openerp: addons paths: ['data/addons/8.0', u'/home/max/workspace/trunk', u'/home/max/odoo-8.0/addons', u'/home/max/odoo-8.0/openerp/addons', '/home/max/odoo8/openerp/addons']
2016-02-08 11:28:07,974 8155 INFO ? openerp: database hostname: 127.0.0.1
2016-02-08 11:28:07,974 8155 INFO ? openerp: database port: 5432
2016-02-08 11:28:07,974 8155 INFO ? openerp: database user: aaron
2016-02-08 11:28:08,221 8155 INFO ? openerp.service.server: Evented Service (longpolling) running on 127.0.0.1:8069
2016-02-08 11:28:10,385 8155 INFO ? openerp.addons.report.models.report: Will use the Wkhtmltopdf binary at /usr/bin/wkhtmltopdf
2016-02-08 11:28:11,864 8155 INFO ? openerp.http: HTTP Configuring static files
2016-02-08 11:28:11,879 8155 INFO prop openerp.modules.loading: loading 1 modules...
2016-02-08 11:28:11,892 8155 INFO prop openerp.modules.loading: 1 modules loaded in 0.01s, 0 queries
2016-02-08 11:28:11,922 8155 INFO prop openerp.modules.loading: loading 33 modules...
2016-02-08 11:28:12,035 8155 INFO prop openerp.modules.loading: 33 modules loaded in 0.11s, 0 queries
2016-02-08 11:28:14,428 8155 INFO prop openerp.modules.loading: Modules loaded.
2016-02-08 11:28:14,445 8155 INFO prop openerp.modules.module: openerp.addons.report.tests.test_reports running tests.
2016-02-08 11:28:14,446 8155 INFO prop openerp.addons.report.tests.test_reports: test_reports (openerp.addons.report.tests.test_reports.TestReports)
2016-02-08 11:28:14,454 8155 INFO prop openerp.addons.report.tests.test_reports: Ran 1 test in 0.007s
2016-02-08 11:28:14,454 8155 INFO prop openerp.addons.report.tests.test_reports: OK
2016-02-08 11:28:14,493 8155 INFO prop openerp.modules.module: openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc running tests.
2016-02-08 11:28:14,494 8155 INFO prop openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: test_01_xmlrpc_login (openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc.test_xmlrpc)
2016-02-08 11:28:14,494 8155 INFO prop openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` Try to login on the common service.


Is it possible to set the common url in the config file?


Thanks in Advance

Same error for me. I have to force kill the odoo.py process :/

PY
on 2/11/16, 5:52 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 2/8/16, 6:36 AM
Seen: 496 times
Last updated: 4/28/16, 4:32 AM