Help

4

Scheduler not working

Avatar
Cameron

None of my schedulers are working, I thought at first it was just my email, but its all of them!

image description

Have tried upgrading to latest version! :( Have resolved a time zone miss-match :( Have deleted and replaced the fetchmail schedule :( Have updated and upgrade linux server (running out of ideas) :(

Next plan was a clean re-install along with latest ubuntu Server software - but thats a long night!

So I thought I would ask first!

Many thanks in advance.

Edit 1 My ir.cron db

image description

Edit 2 Using this my Server is now

Local time is now: Thu Jun 20 13:04:44 UTC 2013

Universal Time is now: Thu Jun 20 13:04:44 UTC 2013

But still not working :(

2 Comments
Avatar
Discard

check every record of scheduler action, Check active field is True or False??

Avatar
Cameron
-

Cheers have checked see above

3 Answers
-1
Avatar
Cameron
Best Answer

I have an answer - many thanks for your input!

I went to Setting>Modules>Installed Module>Base and Upgraded

Dont know what happened but its working again!

1 Comment
Avatar
Discard
Avatar
Andreas Marpmann
-

bazaar.launchpad.net/~openerp/openobject-server/7.0/revision/5034

2
Best Answer

Hi

i think First of all you should test your scheduler just give some call instead of -1 example : 5 then you can see weather scheduler is working or not

may some other issue there check you object and its function properly set

if your scheduler is your own then please don't use ids things in your function just cursor and user will be there

Thanks
Sandeep

Avatar
Discard
0
Avatar
Vasiliy Birukov
Best Answer
1 Comment
Avatar
Discard
Avatar
Cameron
-

Cheers - server timezone ok = real time (UTC = yes in /etc/default/rcS) from http://help.openerp.com/question/1938/scheduled-actions-email-queue-manager/