Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Problem when trying to run OpenERP server: AttributeError: 'module' object has no attribute 'cli'. Anybode has a solution?

By
Stijn De Haes
on 7/11/13, 10:18 AM 1,049 views

So the program has been installed. But when I run it in bash as: openerp-server It gives this error:

Traceback (most recent call last):

File "/usr/bin/openerp-server", line 5, in <module>
    pkg_resources.run_script('openerp==7.0-20130709-231045', 'openerp-server')
File "/usr/lib/python2.6/site-packages/pkg_resources.py", line 461, in run_script
    self.require(requires)[0].run_script(script_name, ns)
File "/usr/lib/python2.6/site-packages/pkg_resources.py", line 1194, in run_script
    execfile(script_filename, namespace, namespace)
File "/usr/lib/python2.6/site-packages/openerp-7.0_20130709_231045-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/openerp-server", line 5, in <module>
    openerp.cli.main()
AttributeError: 'module' object has no attribute 'cli'

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 7/11/13, 10:18 AM
Seen: 1049 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM