Odoo Help

0

Odoo massmailing error 404 when loading an image

By
Bart Stelder
on 11/9/16, 2:59 AM 243 views

I am using odoo v10 on a local windows 10 system and in the cloud. On both installations i have the same problem with massmailing. the console shows 404 error when loading images

What is going wrong here?

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_block_two_cols_2 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_logo Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_block_three_cols_1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_block_three_cols_3 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_block_three_cols_2 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)http://odoo-10.pyproject.ninja/web/image/mass_mailing.s_default_image_block_text_image Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 11/9/16, 2:59 AM
Seen: 243 times
Last updated: 11/9/16, 2:59 AM