Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Module Not Loading in OpenErp 7

By
chaanrasegar
on 3/28/14, 12:12 AM 955 views

I have included all the necessary files such as:

__init__.py __openerp__.py test_module.py text_view.xml

_openerp_.py contains following details:

{ "name" : "Test Module" "version" : "1.1", "author" :"Open" "category" : "Test Base/Test Base", "depends" : ["base"], "init_xml" :[], "demo_xml" : [], "update_xml" : ["test_view.xml"], "installable" : True, "active" : True }

Have you updated the modules list. Do you get any error message in your log.

Med Said BARA
on 3/28/14, 8:24 AM
1
sridhar
On 3/28/14, 12:39 AM

Hi let try this code, It will work.

{ "name" : "Test Module", "version" : "1.1", "author" :"Open", "category" : "Test Base/Test Base", "depends" : ["base"], "init_xml" :[], "demo_xml" : [], "update_xml" : ["test_view.xml"], "installable" : True, "active" : True } then Restart the server ans update the module list then try your module is there.

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 3/28/14, 12:12 AM
Seen: 955 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM