Help

2

[META] Issue / error with forum when posting answer (403 Forbidden, 400 Bad Request Error)

Today I am facing issue / error while posting answer to the questions.

I am facing following error when I post the answer:


After that when I refresh the page I see following error message:


Even when I try to delete my comment, same issue.

Is it only me who is having this issue or everyone is having same issue?

2 Comments
Avatar
Discard
Avatar
Ng Yuen Hoe
-

Hi, Have you got any solution? I'm getting 403 forbidden too

I don't face such error now. Everything seems to be working fine for me.

3 Answers
1
Best Answer

Others peoples have the same bug after migration to v11. Odoo team is working on it.


EDIT: 2/28/2018 4PM GMT => bug should be fixed

4 Comments
Avatar
Discard

I hope it will be solved ASAP because due to this I am not able to post the answers and cannot help the people.

Still having same issue in many questions, answers, comments. I hope it will be fixed ASAP.

Hello Sudhir, It has been fixed 4 pm GMT yesterday.

If you still have some bugs, please report specific topic to know where I can reproduce your bug

Perfect! Next time I will have same issue, report it with the details.

Thanks!!!

0
Avatar
Royal Administrator
Best Answer

I was having the same issue trying to answer questions.

Here is a case I can reproduce...

If I copy an html link and paste the link into the answer, I get a 403.
If I just put the link in as text, I can save my answer.

Avatar
Discard
0
Avatar
maxime larye
Best Answer

I had the same problem when i try to answer this  question

https://www.odoo.com/fr_FR/forum/aide-1/question/where-can-we-find-a-database-scheme-60289

but  this question i can answer, please, someone explain to me this issue

Avatar
Discard