Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Manage View Issue After Add New Field

By
Henry Lim
on 7/16/13, 1:06 AM 1,169 views

I try to add a new boolead field in the Products module next to Can be Purchased field in the OpenERP V7. It is success to add in but it cause my Supplier Info disppear after I click on update button in the Procurement Tab. Why will it happen?

And then I try to manual add it back the Supplier info through manage view in the debug mode again then it cause my Stock and Expected Variations and Counter-Part Locations Properties in the Inventory Tab disappear after I click on update button. Why?

I really no idea why it will happen like that? Is it bugs from OpenERP V7? I need it urgently to add it back but don't know why it cause other fields disappear.

Please advise and help! Thank You!

What are the modules did you add?

Remya
on 7/16/13, 2:17 AM

I actually is add field in the Warehouse -> Products module. I no add new module but only add new field which similar as Can be Purchased checkbox field. But after add and update then my supplier info disappear in Procurement Tab. No idea why? Is it bugs or i miss out any step?

Henry Lim
on 7/16/13, 2:24 AM
3

Remya

--Remya--
5813
| 7 8 8
Thiruvananthapuram, India
--Remya--

Working as an Senior ODOO developer. http://in.linkedin.com/pub/remya-r/69/a23/298

Remya
On 7/16/13, 2:48 AM

Can be purchased & supplier information comes automatically comes when we install Purchase module.

you are right! That's why i say I create a new check box field next to the Can be Purchased field then save and update in Manage View. After that I found that the Supplier disappear so suddenly. I try to restore back the previous database and do it again then it still same. Any idea? You get my question?

Henry Lim
on 7/16/13, 2:55 AM

Can you it with a screenshot,please

Remya
on 7/16/13, 3:18 AM

Please go to the link provide below to see the picture. Thanks. Before Add New Field: https://www.dropbox.com/s/3s9wnwp1qnohauh/Before.jpg

After Add New Field: https://www.dropbox.com/s/6d2hfs4ke8knwfv/After.jpg

Henry Lim
on 7/17/13, 5:52 AM

Did you get any solution?

Remya
on 7/17/13, 5:54 AM

No, i still looking for advice. I no sure is it OpenERP v7 bugs that after add in new field then cause other field lost.

Henry Lim
on 7/17/13, 6:02 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 7/16/13, 1:06 AM
Seen: 1169 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM