Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Installing custom module on odoo9 gives blank page with No 'Apps' & 'Settings' Menu?

By
kannu
on 3/23/16, 3:16 AM 246 views

I installed odoo9 addons and installed the base modules. But when I am installing my custom 'magento connector' module it is giving blank page with No 'Apps' & 'Settings' Menu. It does not display any error log on console as well, but create the tables related to custom module properly.

if I give the url:

http://localhost:8070/shop

It shows my custom module in dropdown menu of website, but if I click on any of those menu such as "Sales","Inventory" or any other. It shows the odoo blank page by redirecting to url, ex:

http://localhost:8070/web#menu_id=63&action=

Same custom module works fine with odoo 8

Any idea?

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 3/23/16, 3:16 AM
Seen: 246 times
Last updated: 3/23/16, 7:28 AM