Odoo Help

0

image insertion in crm.lead report

By
selva
on 4/9/13, 7:33 AM 1,920 views

image insertion in openerp report for crm.lead object...my image field is x_pic....All the fields are getting displayed except this image...help me..help me...widget type is binary....but still sometimes i get random characters and sometimes it is empty based on the code what i give...but image alone is not getting displayed...

Let me clear that, do you want to display image in report or in form view? then what type of report it is?

Mohamed arif
on 4/9/13, 7:50 AM

i wanted to display image in a report....i have uploaded the image in webclient using "browse" button...when i save the form it is visible in the form view...but when i try to print that as report all fields get printed except this image field alone...

selva
on 4/9/13, 7:55 AM

Can you paste the rml code which try to print image in report?

Mohamed arif
on 4/9/13, 8:11 AM

yes i will....i actually use open office...just chect whether my procedure is right.....first i willwrite in openoffice and save as .sxw format..then send to server...then export to rml..... </para> <para style="P1">[[ lead.x_pic and setTag('para','image',{'width':'100.0','height':'80.0','name':str(lead.id)}) ]][[ lead.x_pic ]]</para>

selva
on 4/9/13, 8:36 AM
0
Mohamed arif
On 4/9/13, 7:39 AM

Try with widget="image"

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 4/9/13, 7:33 AM
Seen: 1920 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM