Odoo Help

0

I couldn't see my buttons on openERP 7, what is the problem. the code i used is:

By
Eyob Gebretinsae
on 12/15/14, 2:00 AM 746 views

 <form string="Test Form" version="7.0">
                      <header>
                          <div style="float:left" class="oe_button_box oe_left">
                    <button name="material_send" class="oe_highligh" type="workflow" string="Send" states="send" />
                    <button name="material_approved" string="For Approval" states="approved"  />
                    <button name="material_recived" string="Recived" states="recived"/>
                       </div>          
                     </header>

just the buttons are invisible.

Eyob Gebretinsae
on 12/15/14, 2:04 AM

Actually i solve the problem. The problem was because of the states i used currently the state was on new and all buttons were invisible. Now i corrected it by deleting the state fields or to see a single button i start from new state.

Eyob Gebretinsae
on 12/15/14, 9:24 AM
1

Ludo - Neobis

--Ludo - Neobis--
2407
| 2 2 5
Hoogvliet, Netherlands
--Ludo - Neobis--

Developer

Ludo - Neobis
On 12/15/14, 3:24 AM

Could be so much. Do you see anything else in that form? Was it included in the __openerp__.py file? What object is it used on? Does the object have a workflow? etc. etc.

1

Ivan

--Ivan--
3290
| 5 3 6
Jakarta, Indonesia
--Ivan--
Ivan
On 12/15/14, 6:33 AM

Do you have the state field in the view?  If not, you won't see any of the buttons as they need to be shown only on certain states.

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 12/15/14, 2:00 AM
Seen: 746 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM