Odoo Help

1

I can't see icons on OpenERP 7

By
Francesco OpenCode
on 5/7/13, 8:11 AM 2,424 views

I have an OpenERP 7 on a Debian server. When I visit this OpenERP installation, I can't see the icon. There isn't icons in my interface. This is a screenshot

image description

The red square are the symbol that appare instead of normal icons.

Another particular thingh is that this problem happen only to one user. Not to other user.

any firewall issues?

Gustavo
on 5/7/13, 9:00 AM

No firewall. This problem happens only to me. I update my post.

Francesco OpenCode
on 5/7/13, 9:09 AM

I suppose you have tried a different browser, yes?

Martin
on 5/7/13, 9:51 AM

Yes. But the main browser is Firefox on a Windows 7 installation.

Francesco OpenCode
on 5/7/13, 11:03 AM

UPDATE: With IE the user can see the icon but with Frefox no!

Francesco OpenCode
on 5/16/13, 6:35 AM
1
Francesco OpenCode
On 5/30/13, 5:07 AM

I've solved the problem with a new profile creation. Maybe some plugin hidden the icons. I don't kwon what and why. If you have the some problem create a new user profile and it's solved.

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 5/7/13, 8:11 AM
Seen: 2424 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM