Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Header is not displaying in openoffice report?

By
rosey
on 11/28/14, 11:33 PM 709 views

I created a report using openoffice - base_report_designer module. I added header and all content in the report. First i save as odt file & send to server. But when i take print preview, it doesnt shows the header.

Then i save as .sxw file, then tested. it also not showing the header.

What will be the problem??

 

i also have a same probleme i dont know

yannick yaskos
on 11/28/14, 11:53 PM
0
Mitul
On 11/30/14, 1:33 AM

I hope you have selected - with Company Header while exporting the report. I am sure you must have..

My header in quotation is entirely different from company header. So that i'm adding a new header for sale quotation

rosey
on 12/2/14, 12:12 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 11/28/14, 11:33 PM
Seen: 709 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM