Odoo Help

0

FAQ Roller not working

By
Paul
on 3/8/16, 7:14 AM 298 views

Hello all,


I'm having a strange problem: the faq roller is not working. Once dropped on my page, I only get the 'question box' but cannot open the 'answer box'. However, when I do the same action on one of my other database website, it does work.


Can anyone help me out?

0

Ermin Trevisan

--Ermin Trevisan--
Ermin Trevisan
http://www.twanda.ch
3936
| 6 3 7
Walchwil, Switzerland
--Ermin Trevisan--


Ermin Trevisan
On 3/8/16, 8:44 AM

Seems strange, but same happened to me. I then added also a regular FAQ and then it worked. I deleted the regular FAQ again it still worked. I deleted the FAQ roller also, saved the page and reinserted the FAQ roller anew and it worked.

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 3/8/16, 7:14 AM
Seen: 298 times
Last updated: 3/8/16, 8:44 AM