Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Error with --test-enable and runbot failing

By
Jerome Guerriat
on 11/16/15, 6:42 AM 419 views

Hi everybody!

I'm developping modules with odoo, but i have a problem right now.

Everytime i'm trying to run tests with --test-enable, they miserably fail with the following errors:



FAIL: test_10_crawl_public (openerp.addons.website.tests.test_crawl.Crawler)
FAIL: test_20_crawl_demo (openerp.addons.website.tests.test_crawl.Crawler)
FAIL: test_30_crawl_admin (openerp.addons.website.tests.test_crawl.Crawler)
[...] assertionError: 404 not found in xrange(200, 300) : Anonymous Coward Fetching /page/dial:0873561709 returned error response (404).


ERROR: test_xmlrpc_ir_model_search (openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc.test_xmlrpc)
[...]
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` xmlrpclib.Fault: <Fault 3: 'Access denied.'>
2015-11-16 11:34:52,828 3217 INFO -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ======================================================================
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: FAIL: test_01_xmlrpc_login (openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc.test_xmlrpc)
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` Try to login on the common service.
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: Traceback (most recent call last):
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` File "/Users/jeromeguerriat/Niboo/Projects/ITP/parts/odoo/openerp/addons/base/tests/test_xmlrpc.py", line 13, in test_01_xmlrpc_login
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` self.assertEqual(uid, 1)
2015-11-16 11:34:52,828 3217 ERROR -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: ` AssertionError: False != 1
2015-11-16 11:34:52,829 3217 INFO -classified- openerp.addons.base.tests.test_xmlrpc: Ran 2 tests in 0.014s


Does anyone know how i could fixe these problems? My runbot is all red and i think it is because of this :/

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 11/16/15, 6:42 AM
Seen: 419 times
Last updated: 11/16/15, 6:42 AM