Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

email configuration - "Reply to" not working

By
Carlos DuAl
on 10/5/16, 4:28 AM 129 views

Hello,

I have some email templates configured but they're not working as intended.
In the "Reply To" field I have "object.company_id.email", which is the sub-company a client is associated to, and if I look up the preview it shows up the sub-company email in the "Reply To" field. But when the email gets sent, and a client answers directly on it, the email goes straight to the main company, not the sub-company.

This is the email template configuration page (Parent company is text, not a variable)

http://imgur.com/GES5GHQ


This is the email template configuration preview

http://imgur.com/66s1dws


This is the email sent

http://imgur.com/QNiP3ry


Any idea of what might be causing this?

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 10/5/16, 4:28 AM
Seen: 129 times
Last updated: 10/5/16, 5:12 AM