Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Custom module not showing in second database, multi-tenant

By
Vincent de Klerk
on 4/26/14, 9:40 PM 1,088 views

Hi I ran into a weird problem this weekend. I created a custom acccounting charts module, using the l10n_uk module as base. In the first db the module is in the list and installed in a production environment. This weekend I created a second db that I want to use to train some of the staff with, but the custom module never shows up.

I've checked the file and folder permissions, the openerp7 logs, postgresql logs, the server, rebooted server. Openerp on the second db does not see the module.

I installed a second instance of Openerp from the nightly's and rsynced the module to another server and that works. Haven't tried to create a second db yet.

I've tried google, but my google foo is failing. I have the module in the module list for the first db, but the second db misses the module. Anyone ran into a similar problem or did I miss something in the setup of the second db?

Regards, Vincent

0
Timothy Solomon
On 6/11/14, 7:43 AM

Make sure you run the "update apps", and also check in the "installed apps" which show your local modules and not "apps" which pulls the modules from the web.

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

0 follower(s)

Stats

Asked: 4/26/14, 9:40 PM
Seen: 1088 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM