Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Cannot update module using -u my_module

By
Simon Lee
on 3/6/16, 4:37 AM 573 views

I am using eclipse to develop odoo. I have installed a module called dietfacts and it is running with the database dietfacts2. Every time I made a change in the code, I stopped the server and relaunch it in eclipse by selecting my run configuration. When I go to the browser to see the changes, they do not show up. I have to search for the module and manually clicked "upgrade" to load the changes in odoo. It is very tedious and sometimes I forgot to do it and wonder why the changes did not show up. Does anyone have this problem?

In my eclipse's "Run Configuration/Arguments" tab, I put in the following run argument for odoo.py:

--addon-path=customaddons,addons -d dietfacts2 -u dietfacts

In the Terminal, I also tried with the following command with the same result, i.e. no new update installed:

./odoo.py --addon-path=customaddons,addons -d dietfacts2 -u dietfacts

Please help. Thanks.

Simon Lee

0
Simon Lee
On 3/7/16, 10:01 AM

Hi Jeremy,

You are right. There is a warning about my database name that prevents the module from loading. I recreated the database and now everything works. Thank you for the advise.

Simon

0

Jérémy Kersten (jke)

--Jérémy Kersten (jke)--
2983
| 3 2 5
Jodoigne, Belgium
--Jérémy Kersten (jke)--

Jérémy is a member of the core R&D team since september 2013. He developed several projects for OpenERP version 8 including the eCommerce, the Google Calendar synchronization and the new product variants/configurator. Now, he manages Odoo website and themes for saas.

Jérémy Kersten (jke)
On 3/6/16, 9:45 AM

When You run the command in a terminal! It should works... If not, you probably have a warning which explain what's happening... Clear log , restart, and take a look in the 20 first lines if you have a warning or maybe an error!
probably a typo in technical name or ...

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 3/6/16, 4:37 AM
Seen: 573 times
Last updated: 3/7/16, 10:01 AM