Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

blank page on localhost:8069

By
Joe
on 11/6/13, 11:11 AM 6,860 views

I am using win7 ult and the latest nightly.When I start the openerp from the programs menu the browser ( tried in firefox and chrome ) shows a blank page on localhost:8069

How do I fix this?

0
Joe
On 11/6/13, 1:04 PM

Here is the log from openerp-server.log 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: OpenERP version 7.0-20131106-123403 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-123403\Server\server\openerp\addons 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database hostname: localhost 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database port: 5432 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database user: openpg 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: OpenERP version 7.0-20131106-123403 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-123403\Server\server\openerp\addons 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: database hostname: localhost 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: database port: 5432 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: database user: openpg 2013-11-06 16:55:36,825 1952 INFO ? openerp: OpenERP version 7.0-20131106-123403 2013-11-06 16:55:36,825 1952 INFO ? openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-123403\Server\server\openerp\addons 2013-11-06 16:55:36,825 1952 INFO ? openerp: database hostname: localhost 2013-11-06 16:55:36,825 1952 INFO ? openerp: database port: 5432 2013-11-06 16:55:36,825 1952 INFO ? openerp: database user: openpg 2013-11-06 16:55:37,278 1952 INFO ? openerp: OpenERP server is running, waiting for connections... 2013-11-06 16:55:56,012 1952 INFO ? openerp.service.wsgi_server: HTTP service (werkzeug) running on 0.0.0.0:8069 2013-11-06 17:00:53,371 1952 INFO ? werkzeug: 127.0.0.1 - - [06/Nov/2013 17:00:53] "GET / HTTP/1.1" 200 - 2013-11-06 17:00:54,315 1952 INFO ? werkzeug: 127.0.0.1 - - [06/Nov/2013 17:00:54] "GET /web/webclient/css HTTP/1.1" 304 - 2013-11-06 17:00:56,213 1952 INFO ? werkzeug: 127.0.0.1 - - [06/Nov/2013 17:00:56] "GET /web/webclient/js HTTP/1.1" 200 -

Ok that looks god. maybe a local firewall there disallow connection to 8069

Andreas
on 11/6/13, 1:36 PM

I use zone alarm

Joe
on 11/6/13, 7:24 PM
0
Andreas
On 11/6/13, 12:28 PM

have a look in your logs from Openerp and post..

Where do i find that log?

Joe
on 11/6/13, 12:53 PM

This is from the log

Joe
on 11/6/13, 1:02 PM

2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: OpenERP version 7.0-20131106-123403 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-123403\Server\server\openerp\addons 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database hostname: localhost 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database port: 5432 2013-11-06 16:55:25,653 2840 INFO ? openerp: database user: openpg 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: OpenERP version 7.0-20131106-123403 2013-11-06 16:55:31,230 2564 INFO ? openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-12

Joe
on 11/6/13, 1:03 PM

comfuse.. so many pfath dir. C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-123403\Server\server\openerp\addons 2013-11-06 openerp: addons paths: C:\Program Files\OpenERP 7.0-20131106-12

Dive rent.. Check your rely paths in directory and add your corent addon paths to openerp.conf file.

Andreas
on 11/6/13, 1:33 PM
0

Serpent Consulting Services Pvt. Ltd.

--Serpent Consulting Services Pvt. Ltd.--
4341
| 6 6 8
Gandhinagar, India
--Serpent Consulting Services Pvt. Ltd.--

Serpent Consulting Services Pvt. Ltd. Your Odoo/OpenERP Solution, just an email away!

Serpent Consulting Services Pvt. Ltd.
On 12/26/13, 8:02 AM

I experienced this once on windows machine. It was about restarting the postgres and openerp services. Try it. Thanks

try running openerp-server from the command line with the --debug option, that will show why the web server con not load

Gustavo
on 12/26/13, 11:02 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 11/6/13, 11:11 AM
Seen: 6860 times
Last updated: 3/8/16, 12:02 PM