Odoo Help

0

0
2 Answers
0
Christophe Humbert
4/18/19, 10:04 AM

@Niyas


yes but no you don't have access to the pg_hba.conf file on Azure database ...otherwise I would have done it


Thanks

1 Comment
Christophe Humbert
4/19/19, 2:48 AM

For me that tends to prove that there is an issue in the code because at one moment odoo tries to connect to the database witout user/password.

I am not sufficiently proficient in Odoo to say where

0
Avatar

Niyas Raphy

--Niyas Raphy--
24708
| 7 7 11
Wayanad, Kerala, India
--Niyas Raphy--

Odoo Techno Functionalist

Feel free to connect :  niyasraphyk@gmail.com

Twitter:https://twitter.com/niyasraphy
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/niyasraphy/
FB:https://www.facebook.com/niyasraphy123

Happy to help :)

Niyas Raphy
4/18/19, 8:27 AM

Hi,

It seems you already have created a issue in the git-hub regarding the same: https://github.com/odoo/odoo/issues/32786

As it is the issue with your deployment, see this thread in the forum having similar issue : https://www.odoo.com/forum/help-1/question/error-qweb2-template-plannerlauncher-not-found-127016


You can check the above link and see whether it solve the issue, in the pg_hba.conf file  change the method of connection 'md5' to 'trust'.


Thanks

Ask a Question
Tags
Keep Informed
1 follower(s)
About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register
Odoo Training Center

Access to our eLearning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, use cases and quizzes.

Test it now