Odoo Roadshow - Ghent

Registration for Odoo Roadshow - Gent
Free
Sales end on 2/16/22, 12:00 AM Europe/Brussels
Qty

Odoo komt naar Gent!

Na twee jaar afwezigheid en aanpassing, heeft Odoo besloten om de Roadshows opnieuw te lanceren! Indien u niet bekent bent met de Odoo Roadshows, hieronder een introductie:

 
 


Zoals u kunt zien, is Odoo elk jaar trots om de release van de nieuwste versie aan te kondigen en we willen dat vieren door naar een stad bij u in de buurt te komen! Kom samen met onze experts de talloze mogelijkheden ontdekken die onze software biedt aan alle sectoren.

Met deze evenementen willen we bedrijfsleiders, teamleiders, IT-professionals en dienstverleners uit de hele wereld samenbrengen om een gemeenschap te vormen die zich toelegt op het leren over bedrijfsbeheeroplossingen.

Wij nodigen u uit voor een volledige presentatie en demonstratie van onze oplossing, gevolgd door een netwerksessie waar u uw professionele netwerk kunt uitbreiden onder het genot van een glas schuimwijn en heerlijke hapjes.

Odoo kan u helpen uw bedrijf te laten groeien met een volledig geïntegreerde suite van applicaties om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Wacht niet langer om met ons mee te doen ;)

De presentatie zal in de volgende taal zijn: Dutch

Meer informatie vindt u op onze website www.odoo.com
Date & Time
Thursday
February 17, 2022
6:00 PM 9:00 PM Europe/Brussels
  • Welkom

    6:00 - 6:30 PM

  • Presentatie

    6:30 - 8:00 PM

  • Networking

    8:00 - 9:00 PM

Location

Van Der Valk Hotel Gent

Akkerhage 10
9000 Gent
Belgium
--Van Der Valk Hotel Gent--
Get the direction
Organizer

Odoo Events

--Odoo Events--
events@odoo.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.