¿Está buscando servicios?

Contacte con un Partner

Somko Consulting Bvba

Gold Empresa

Somko Consulting Bvba
Kwadestraat 149, bus 2.1 Gebouw C
8800 Roeselare West-Vlaanderen
Bélgica
+3251 24 93 89
info@somko.be
TI / Comunicaciones

Somko is ICT dienstverlener met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van professionele en duurzame bedrijfskritische softwareoplossingen op basis van Open Source producten en componenten.

Naast de implementatie, customisatie en integratie van Odoo, kunnen onze klanten beroep doen op een uitstekende support & onderhoud, volledig op maat van de behoeftes.

Referencias

CadCorner
CadCorner
CadCorner is een organisatie die bedrijven aan de hand van designsoftware helpt om product te ontwikkelen en te produceren met de grootste mogelijke meerwaarde en de kortst mogelijke time to market.

Men gebruikt er Odoo om het verkoopproces in kaart te brengen, snel offertes op te stellen, licenties te bestellen en via abonnementen te factureren, projecten te beheren en evenementen te beheren.
G-Works bvba
G-Works bvba
G-Works is een jong dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in “Food, Safety & Hygiene Solutions” en is actief in diverse sectoren, van industrie, overheid, kleinhandel, horeca tot de particulier. De Odoo applicatie wordt er gebruikt voor facturatie, het beheer van abonnementen, e-commerce, aankoop en voorraadbeheer.
Somko Consulting Bvba
Somko Consulting Bvba
Somko is ICT dienstverlener met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van professionele en duurzame bedrijfskritische softwareoplossingen op basis van Open Source producten en componenten.

Vancamps
Vancamps
Camp’s is een producent van mosterds, pickels en op zuur ingelegde groentjes. Odoo wordt er gebruikt voor de verkoop, boekhouding en het voorraadbeheer.
Wash-IT
Wash-IT
Wash-it bundelt op een doordachte en efficiënte manier verschillende partners in de markt om het wassen van bekers te organiseren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.

Om efficiënter te kunnen werken en een goed overzicht te hebben op de interne processen, heeft Wash-it gekozen voor een Odoo implementatie bij Somko.
Yalp
Yalp
Yalp is leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld. Zij creëren inspirerende omgevingen die jongeren én ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om PLEZIER maken.
De bedrijfsnaam YALP is het omgekeerde van PLAY.
e-BO Enterprises
e-BO Enterprises
E-BO levert ICT-diensten en hardware aan voor middelgrote ondernemingen. Odoo wordt er gebruikt voor de CRM, verkoop, aankoop, facturatie en het beheer van abonnementen.