Nuestras referencias

Con la confianza de millones en todo el mundo

B En B Snijderij
B En B Snijderij Comida
B en B snijderij is een groente- en fruitsnijderij waar kwaliteit en smaak voorop staan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gesneden groente en fruit op maat. Vanuit onze gecertificeerde productieruimte snijden wij dagverse groente, fruit en salades voor de industrie, barbecue specialist, banketbakkerijen, foodservice en retail door het hele land.
Kwaliteit, innovatie, flexibiliteit en creativiteit zijn termen die goed aansluiten bij B en B snijderij.
Brouwcafe B.V.
Brouwcafe B.V. Comida
Brouwcafé levert premium pilsener voor de bewuste ondernemer. Goed pilsener hoeft niet duur te zijn. Een betaalbaar alternatief op de tap zal uw inkomsten aanzienlijk verhogen!

https://horecabier.nl/

Brouwcafé gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, facturering, Voorraad, Inkoop, Verkoop, CRM en Productie.
Brouwcafé koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze kennis van de brouwerij wereld, en het kennisniveau van onze medewerkers
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel Comida
Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka. Verder ontwerpen en bouwen ze machines voor kleine brouwerijen.
Brouwerij Egmond Verkoopmaatschappij
Brouwerij Egmond Verkoopmaatschappij Comida
Brouwerij Egmond is de enige Benedictijner Abdijbieren brouwerij in Nederland. De brouwerij bestaat uit een brouwhuis van 2500 liter, tien gistings- en lageringstanks en een bottelinstallatie die ca. 3000 flessen per uur afvult. De capaciteit van de brouwerij is 350.000 liter per jaar.
Brouwerij Maallust
Brouwerij Maallust Comida
De ambachtelijke speciaalbieren van Maallust zijn eigentijds, maar geworteld in het verleden en geïnspireerd door oude biertypen. In de bieren proef je de historie van gevangenisdorp Veenhuizen. De bieren van Maallust zijn ambachtelijk, authentiek en gebrouwen met alleen de beste ingrediënten.

https://www.maallust.nl/

Brouwerij Maallust gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Project, Kwaliteit, Boekhouding, CRM en Helpdesk.
Brouwerij Maallust koos voor Odoo/Alpiek, vanwege Onze kennis op gebied van brouwerijprocessen, onze flexibele en proactieve opstelling bij de implementatie.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC Europe Food Test B.V. Comida
CCIC is een Nederlands testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt. CCIC biedt laboratoriumdiensten om producten sneller op de markt te brengen.
Care for Coffee
Care for Coffee Comida
Care for Coffee is een uniek koffieconcept, waarbij u vanaf € 0,16 per kopje
koffie betaalt. Onze koffie is betaalbaar voor bedrijven van ieder formaat
en in iedere branche. Zorgen voor onze omgeving is verweven in de basis
van onze organisatie. Vanuit die gedachte werken wij met duurzame,
Fairtrade producten. Onze Intenso melange is Rainforest gecertificeerd.
Daarnaast werken wij samen met partners die in hun eigen
bedrijfsprocessen actief bezig zijn met maatschappelijk verantwoord
ondernemen.
De Loonbrouwerij B.V.
De Loonbrouwerij B.V. Comida
De Loonbrouwerij is gevestigd in Cothen, nabij Utrecht, in het midden van het land. Naast het brouwen van bier op recept, ontwikkelt De Loonbrouwerij op verzoek nieuwe smaken van nieuwe bieren op basis van uw specificaties en wensen. De Loonbrouwerij is de juiste zakelijke partner voor de ondernemer, die gemotiveerd is om van zijn bieren een commercieel succes te maken en het experimentele stadium voorbij is.

https://loonbrouwerij.nl/

De Loonbrouwerij gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, Facturering, Voorraad, CRM, Inkoop, Verkoop, Email marketing en Onderhoud.
De Loonbrouwerij koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze kennis van brouwerijen in combinatie met Odoo en onze flexibele opstelling bij de implementatie en onderhoud.
De Molenwinkel
De Molenwinkel Comida
De Molenwinkel heeft voor Alpiek gekozen, vanwege onze transparante en professionele aanpak. Onze snelheid van implementeren en voor de goede bereikbaarheid van onze helpdesk. En natuurlijk voor het sterke en vriendelijke team dat Alpiek vormt.

DeMolenwinkel.nl is een online winkel in ambachtelijke meel- en graanproducten. Onze granen worden gemalen op de molenstenen van onze windmolen, De Prins van Oranje, een ambachtelijke molen uit Bredevoort in de Achterhoek. De Prins van Oranje is een walmolen die al draait sinds 1644, hoewel de originele houten molen na een verwoestende brand in 1869 opnieuw is opgebouwd als ronde stenen korenmolen. In de molen in zijn huidige vorm worden al generaties lang op een ambachtelijke wijze biologische granen gemalen. Sinds 1983 is deze walmolen een zelfstandige onderneming met een molen en maalderij, die via een eeuwenoude traditie voornamelijk biologische granen verwerkt, op ambachtelijke manier.
FRUIT OP JE WERK
FRUIT OP JE WERK Comida
Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is Vitamine & Zo gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving.

MÉÉR DAN ALLEEN VERS
Het aanbieden van vers fruit is niet altijd genoeg om het gedrag van mensen structureel te veranderen. Daarom is ons concept vollediger en gericht op beleving en het stimuleren van een gezond eetpatroon. Door onze kaarten en displays trekt het fruit extra aandacht. Op een luchtige en laagdrempelige manier delen we informatie over de eigenschappen en voordelen van fruit. Soms met een knipoog, maar altijd met de gedachte dat kennis de sleutel tot verandering is.
FZ Organic Food
FZ Organic Food Comida
FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 32 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
GFFE BV
GFFE BV Comida
GFFE B.V.:
Our mission statement is to serve the world with the best quality frozen food products. The access to good food should be a primary right for each individual on this planet. Throughout the entire supply chain we only work with the best and most reliable partners. From producer to shipping line. GFFE BV brings the best food to every corner of the world.

GFFE and odoo:
Grip ICT implemented odoo with GFFE, training of Accounting and sales users was part of the job. Odoo was chosen because of the simplicity and ease of use. The biggest reason for choosing odoo was the integration of the complete process, Sales, Accounting, partner portal, documents and the possibilities to synchronize bank statement, reconcile invoices and AI-powered Invoice Automation.
Hero Nederland B.V.
Hero Nederland B.V. Comida
Over Hero

Hero Benelux maakt deel uit van de in Zwitserland gevestigde Hero Group die actief is in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië, en het Verre Oosten. Het hoofdkantoor van Hero Benelux is gevestigd in Breda.

Missie
Hero Benelux wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten.

Visie
Wij willen een transparante en duurzame organisatie zijn met topkwaliteit merkproducten, ontwikkeld samen met onze partners. Door voortdurend te ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen overtreffen wij de verwachtingen van consumenten op het gebied van smaak, kwaliteit, gemak en ingrediënten en communiceren daar transparant over. Wij werken samen met de Hero Groep en andere partners en vergroten daarmee onze kennis, innovatiekracht en groeimogelijkheden. Wij onderschrijven het belang van duurzaamheid en voeren daar actief beleid op.
HollandBio
HollandBio Comida
HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de biotech bedrijven in Nederland en is het kloppend hart van de Nederlandse life sciences sector.
Met biotech innovaties van wereldniveau werkt HollandBIO aan haar toekomstideaal: een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei.
Sweet&Go
Sweet&Go Comida
Sweet&Go is een spin-off van SRG International, de professionele verbinding tussen internationale A-merkfabrikanten in fast moving consumer goods en de non-food retail. Sweet&Go richt zich op de kleinere afnemers waarbij producten kunnen worden besteld via de website. Naast directe aflevering binnen Europa verzorgd Sweet&Go ook een click-en collect dienstverlening.
Tapkoel B.V.
Tapkoel B.V. Comida
Tapkoel ontwikkelt, produceert, installeert, onderhoudt en reviseert tap technische materialen voor een perfecte tap. Tapkoel biedt complete concepten, die aansluiten op de vraag van klanten. Complete tapinstallaties van klein tot groot, vast ingebouwd in een bar of mobiel. Kortom: Tapkoel is een partner voor installatie, service en onderhoud in taptechniek/koeltechniek!