domoticaGIGANT

Implementado por

erp|open B.V. (30 referencia(s))

Kosterijland 50
3981 Bunnik
Holanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

Smart productZ is ontstaan vanuit een verregaande passie van twee doorgewinterde ICT-ers voor de nieuwste, de beste én toch betaalbare slimme technische producten in de markt. De organisatie wordt bestuurd door twee eigenaren die over jarenlange ervaring beschikken vanuit de Business-to-Business enterprise (groot zakelijke) markt en zijn inmiddels sinds 2012 gezamenlijk actief op het gebied van huis automatisering (ook wel domotica genoemd). Is domotica nog nieuw voor je of mocht je technische vragen hebben, laat dan gerust een bericht achter bij onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

Missie:

We maken je leven makkelijker, veiliger én leuker!

Visie:

Met onze diepgaande passie, kennis vanuit de techniek en hoogwaardige klantbeleving laten we u aansluiting houden in de wereld van de technologie. Dit doen we door oplossingen te bieden om uw leefgenot te vereenvoudigen met een ideale mix van slimme producten met een innovatief karakter welke bij voorkeur zo eenvoudig mogelijk te bedienen zijn. “We like it smart…”

Wat kunnen we voor je betekenen?

Smart productZ is de online ingang en het centrale aanspreekpunt voor ons complete product portfolio. Deze webwinkel is uitermate geschikt voor mensen die enigszins technisch onderlegd zijn en biedt een veelzijdigheid aan slim schakelmateriaal en automatische systemen in en rondom uw woning/ leefomgeving. Voor ons zijn domotica producten natuurlijk een ultiem antwoord op onze missie, waar we dan ook graag veel Research & Development werk voor verrichten om je de meest slimme, voornamelijk goed ogende én goed functionerende technische producten aan te kunnen bieden. Ken jij nog mooie ontwikkelingen op dit gebied die wij missen en waar we andere mensen weer verder mee kunnen helpen? We ontvangen graag suggesties!