Menú
123 Magazijninrichting B.V.

123 Magazijninrichting B.V.

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige magazijninrichtingen heeft 123magazijninrichting na een uitgebreide selectieprocedure gekozen voor erp|open als implementatiepartner van Odoo vanwege onze gedegen projectaanpak en diepgaande kennis van procesoptimalisatie met behulp van Odoo.

123magazijninrichting.nl biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder magazijnstellingen, opslagsystemen en logistieke apparatuur. Met hun expertise in magazijninrichting zijn ze een belangrijke speler in de sector.

Onze ervaren professionals werken nauw samen met het team van 123magazijninrichting.nl om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen die perfect aansluit bij hun bedrijfsactiviteiten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis van Odoo hebben we aangepaste modules en workflows geïmplementeerd die hun dagelijkse activiteiten stroomlijnen en de efficiëntie verhogen. 

Daarnaast hebben we geholpen bij de integratie van Odoo met hun bestaande e-commerce omgeving, waardoor een naadloze gegevensuitwisseling mogelijk wordt tussen verschillende afdelingen en processen. Dit leidt tot een verbeterde samenwerking binnen het bedrijf en betere besluitvorming op basis van actuele en betrouwbare informatie.