Community Mailinglisten Archive

community@mail.odoo.com

Avatar

Re: V10 - Set form field default not storing

durch
AYNI CONSULTORES 1792538289001
- 04.01.2017 14:27:24
I also added via XML this https://gist.github.com/ovnicraft/757797fb095a0f73987380144f079a2d

and it doesnt works.

On Mon, Jan 2, 2017 at 8:55 PM, Ovnicraft <ovnicraft@gmail.com> wrote:


On Fri, Dec 30, 2016 at 2:45 PM, Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com> wrote:
I found the default settings, and indeed there was a setting with two defaults. So that's sorted out.
However the "company type = company" is not working.
When creating a new contact, it starts as "company" but in milliseconds flips back to individual.

I can confirm this, in fact i wrote a module setting default='company' and it doesnt work.

 

2016-12-30 11:58 GMT-05:00 Arjan Duijs <arjanduijs@gmail.com>:
Hi,
I am trying to set some form-field defaults through the dev mode -> set defaults
for contact:
company type = company
language = spanish
selecting for ALL users

When creating new contact, company is selected and switches back to individual, and the language sticks to english.

Any idea where this is being stored to verify if there are perhaps conflicting settings?




_______________________________________________
Mailing-List: https://www.odoo.com/groups/community-59
Post to: mailto:community@mail.odoo.com
Unsubscribe: https://www.odoo.com/groups?unsubscribe




--
 
Cristian Salamea on about.me
 
Cristian Salamea
about.me/ovnicraft
 



--
 
Cristian Salamea on about.me
 
Cristian Salamea
about.me/ovnicraft
 

Kundennummer