Unsere Referenzen

Weltweites Vertrauen von Millionen Anwendern

Referenzen nach Branchen

Referenzen nach Land

ART MATCH Hungária Kft
ART MATCH Hungária Kft IT/Kommunikation
ARTMATCH Hungary Kft: kedves emberek csoportja, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Régóta Odoo felhasználók, azonban rendszer igazi erejét most kezdték átérezni. Régebbi community verzióról álltak át a legújabb verzióra Odoo verzióra. Csodát tapasztaltak. Örülünk, hogy segíthettünk benne. Igazán hálás projekt csodát tenni.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft. IT/Kommunikation
Az Affield Szoftver és hardverfejlesztő Kft. precíziós GPS és GNSS megoldásokat kínál. MachineryGuide nevű alkalmazásuk egy mezőgazdasági sorvezető Androidos szoftver, mely segíti a felhasználót a megművelt terület és az átfedések nyomonkövetésében. Segít továbbá a felhasználót a lehető legegyenletesebb szántóföldi munkavégzésben referenciavonalak kirajzolásával.
Arto Ltd.
Arto Ltd. IT/Kommunikation
Some dream, some do and some do both.
Különböző stratégiákat, új projekteket és intézkedéseket csak akkor lehet meghatározni, ha előtte sikerül egyértelmű jövőképet megfogalmazni. A sikeres cégeknek és szervezeteknek egyértelmű stratégiák vannak, és következetesen követik céljaikat.
LandLife Kft.
LandLife Kft. IT/Kommunikation
A Landlife professzionális megoldásokat kínál marketing, kommunikáció, informatikai és grafikai területekre. Adatmentés, műszaki tanácsadás, hálózatépítés, szoftver és weboldal fejlesztés a fő területük, emellett arculattervezésben és marketingkampányokban is segítik ügyfeleiket.
META-INF
META-INF IT/Kommunikation
Hungarian company providing customers with a full range of services for Atlassian products, from discounted license sales, to product support and development, to hosting and training in a flexible and open format at affordable prices.
Opture Informatika Kft.
Opture Informatika Kft. IT/Kommunikation
A 2020-ban alapított Opture Informatika Kft. azzal a céllal jött létre, hogy ötvözzék a multinacionális vállalatokban fellelhető hatékonyságot és szervezettséget a KKV szektor rugalmasságával. Megoldásorientáltság, gyorsaság, rugalmasság, mindez a megfelelő áron és kiemelkedő minőségben.