Unsere Referenzen

Weltweites Vertrauen von Millionen Anwendern

Referenzen nach Branchen

Referenzen nach Land

 IT FIRST BV
IT FIRST BV IT/Kommunikation
IT FIRST is located in Netherlands and is a total supplier of hardware, software, peripherals, printing supplies, media, telecom, data and network products.
123 Magazijninrichting B.V.
123 Magazijninrichting B.V.
Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige magazijninrichtingen heeft 123magazijninrichting na een uitgebreide selectieprocedure gekozen voor erp|open als implementatiepartner van Odoo vanwege onze gedegen projectaanpak en diepgaande kennis van procesoptimalisatie met behulp van Odoo.

123magazijninrichting.nl biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder magazijnstellingen, opslagsystemen en logistieke apparatuur. Met hun expertise in magazijninrichting zijn ze een belangrijke speler in de sector.

Onze ervaren professionals werken nauw samen met het team van 123magazijninrichting.nl om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen die perfect aansluit bij hun bedrijfsactiviteiten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis van Odoo hebben we aangepaste modules en workflows geïmplementeerd die hun dagelijkse activiteiten stroomlijnen en de efficiëntie verhogen. 

Daarnaast hebben we geholpen bij de integratie van Odoo met hun bestaande e-commerce omgeving, waardoor een naadloze gegevensuitwisseling mogelijk wordt tussen verschillende afdelingen en processen. Dit leidt tot een verbeterde samenwerking binnen het bedrijf en betere besluitvorming op basis van actuele en betrouwbare informatie.
200 Fahrenheit B.V.
200 Fahrenheit B.V. Großhandel/Einzelhandel
200° Fahrenheit biedt het ultieme barbecue concept. Maak kennis met de bijzondere kenmerken van onze merken.

Koos voor Alpiek vanwege onze teamgerichte en flexibele aanpak, onze jarenlange ervaring en ons klantvriendelijke team.
21 The Netherlands
21 The Netherlands
21theNetherlands organiseert al meer dan 15 jaar bedrijfsevenementen en incentives. Om een betere beheersing en integratie van de Sales en realisatieprocessen te kunnen verwezenlijken is Odoo gekozen om dit te ondersteunen. In een ‘natuurlijke’ overgang wordt de bestaande software vervangen door Odoo.
360 ERP
360 ERP IT/Kommunikation
360 ERP is de nieuwste Odoo Gold Partner van Nederland. En daar zijn we trots op. Want de nieuweling moet zich nog bewijzen. Komt met frisse ideeën, een andere aanpak en een kritische blik. Want een tikkeltje eigenwijs zijn we wel, en dat waarderen onze klanten.

Die klanten geloven namelijk, net als wij, dat je alleen in een open en eerlijke samenwerking het beste resultaat neer kunt zetten. Daarom dagen we je uit: we willen dat je blijvend profiteert van de oplossing die we neerzetten.
360 ERP B.V.
360 ERP B.V.
Via Odoo een 360 graden blik op uw organisatie? Wij helpen direct, persoonlijk en betrokken bij implementaties en met advies.

Een jong, betrokken, persoonlijk, ondernemend, tikje eigenwijs team, met jarenlange ervaring op implementatie, strategisch en bedrijfseconomisch gebied. Begeleiden we een organisatie niet alleen door het implementatie proces, maar ook met bedrijfsprocessen en draagvlak.

Kernwaarden:
SAMEN We werken vanaf de eerste seconde samen met een organisatie op zoek naar de meest optimale processen en inrichting.
SNEL Wij begrijpen het belang van snelheid; in overleg, in actie en in oplossingen.
DYNAMISCH Met een team dynamisch team, we zijn creatief in het bedenken van oplossingen en zetten we samen de organisatie in beweging.
OVERZICHT Niet alleen binnen het geïmplementeerde Odoo pakket maar ook in de manier van samenwerken; transparantie in het systeem en onderlinge afspraken.
3devo B.V.
3devo B.V. Fertigung
3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.
50Five B.V.
50Five B.V. Energieversorgung
50five believes in inspiration. We want to inspire people how to make their home more comfortable. An important aspect of this is home automation. Home automation allows you to easily make your home more comfortable and also save money on your energy bill. We have a wide range of products, services and solutions, which we continually work to improve. Examples are the smart thermostat and smart lighting.
A. Faber B.V.
A. Faber B.V. Baugewerbe
Aannemersbedrijf A. Faber B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grond-, water- en wegenbouw, denk hierbij aan:
● Grondwerk;
● Rioleringen;
● Persleidingen;
● Drainage;
● Elementenverhardingen;
● Asfalt- en betonverhardingen;
● Beschoeiingen;
● Damwanden;
● Duikers;
● (Water)bodemsaneringen.

Wij richten ons op alle activiteiten binnen deze werkgebieden, verspreid over geheel Noord-Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van overheidsinstanties, projectontwikkelaars en (bouw)aannemers tot bedrijven en particulieren. Er wordt voornamelijk gewerkt met onze eigen 28 vaste werknemers en enkele vaste, vertrouwde onderaannemers.
A. H. Kooijmans & Zonen B.V.
A. H. Kooijmans & Zonen B.V. Großhandel/Einzelhandel
A.H.Kooijmans & Zn. BV. is hét adres voor al uw professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapstelen. Wij leveren sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Kooijmans is de leverancier van sterke merkproducten en private label fabricaten. Hoog in ons vaandel staat een constante kwaliteit, hoge uitleveringsgraad en uitstekende klantenservice.
A. de Jong TH
A. de Jong TH Energieversorgung
A. de Jong is een technisch handelshuis voor vloeistofpompen, tankreiniging, mixers, vacuümpompen, laboratorium apparatuur, afvullen en luchtbehandeling.
Odoo wordt hier ingezet voor het verkoopproces, het magazijnbeheer, de service en onderhoudsafdeling en de financiële administratie.
ARP Nederland
ARP Nederland
ARP Nederland is onderdeel van de Bechtle groep en adviseert, implementeert en beheert
volledige opgeleverde IT-omgevingen, van werkplekken tot datacenters.
Codeforward heeft voor ARP Nederland de Odoo implementatie begeleid en maatwerk ontwikkeld om specifieke processen verder te automatiseren.
ATP Engineering B.V.
ATP Engineering B.V. Großhandel/Einzelhandel
ATP ontwerpt en levert hoogwaardige dissolvers,  mengers,  molens en complete 
afvullijnen voor de verf-, coating-, lijm-, plastic- en chemische industrie.
De machines worden in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.
Aardug - RMO
Aardug - RMO IT/Kommunikation
Wij zijn Aardug. Aardug is dé Odoo Partner voor MKB-bedrijven, die automatisering zien als een key factor voor succesvol ondernemen. We zijn dienstverlener voor het complete traject. Het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen doen we vanaf dag één met Odoo. Aangevuld met slimme oplossingen van Aardug, onze bewezen werkwijze en ons selecte partnernetwerk zijn onze projecten gegarandeerd succesvol. Aardug ook voor u de logische keuze?
Bel 054 738 9020
Above IT — Open Source sinds 1995
Above IT — Open Source sinds 1995
Summary: Above IT is sinds 2008 officieel Odoo partner. In elk project dat wij uitvoeren zit onze diepgaande kennis van Odoo verankerd. Wij kunnen als geen ander Odoo precies afstemmen op de processen van uw organisatie. Blijvende service is daarbij vanzelfsprekend.

Odoo past in een lange Above IT traditie: Wij werken al sinds 1995 met Open Source software. De voordelen – kwaliteit, security, modulaire opbouw, kostenbesparing – weten wij volledig voor onze klanten te benutten
Ace and Tate Holding B.V.
Ace and Tate Holding B.V. Andere Dienstleistungen
Founded in 2013 in Amsterdam, Ace & Tate celebrates bold views, by collaborating with and supporting creative, forward-thinking individuals. Through responsible and conscious actions, Ace & Tate is on a mission to become an engine for positive change in the industry. Most importantly, the brand offers nice eyewear, at transparent prices, too: from €98 including prescription.

Ace & Tate uses Odoo as their supply chain tool. All logistical transactions are registered in one central Inventory Management System (IMS) where most transactions are automated using REST API. Odoo is a great fit in the best-of-breed IT landscape of Ace & Tate.
Adfyrma
Adfyrma
Administratiekantoor Adfyrma is een klein administratiekantoor en richt zich vooral op het kleinbedrijf, eenmanszaken, V.O.F.’s en kleine BV’s tot 20 personeelsleden. Wij begeleiden, adviseren en verzorgen de wettelijke en verplichte financiële administratie van de boekhouding. Adfyrma is een administratiekantoor dat een totaaloplossing biedt voor al uw financiële vraagstukken, van het verwerken van de administratie tot het doen van de belastingaangiften. Adfyrma is er voor úw gemak!
Advance Consulting
Advance Consulting Andere Dienstleistungen
Advance Consulting is a business development consultancy firm operating in Africa, Asia and Latin America since 1999. Our North Star is to develop vibrant, green and inclusive SMEs in the Agri-food and Renewable Energy sectors. We support clients in emerging markets with the technology required to transform their companies, with the goal of professionalizing, streamlining and growing their businesses. In addition to standard Odoo implementations, we use Odoo as a platform all our digital solutions.