SLG VLAANDEREN VZW

SLG VLAANDEREN VZW

Implemented By

DynApps nv (134 reference(s))

DynApps nv
Antwerpseweg 1
2440 Geel
Belgium
+32 3 547 03 30
sales@dynapps.be

Senior Living Group is marktleider in België voor woonzorgcentra (de vroegere rusthuizen en verzorgingstehuizen) en voor assistentiewoningen (de vroegere serviceflats) als u zelfstandig wilt wonen. Onze 7.500 medewerkers zorgen dag en nacht met hart en ziel voor onze 12.500 bewoners. Ook zijn we actief als specialist in thuiszorg. Bij OTV Home Care zijn ruim 800 medewerkers actief.

Senior Living Group is een vertrouwde naam. We zijn onderdeel van Korian. Deze groep is actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje. Korian telt internationaal meer dan 52.000 werknemers en 300.000 patiënten en bewoners. Het voordeel voor Senior Living Group? We gebruiken volop de mogelijkheden en schaalvoordelen van de groep zoals innovatie en research. Het resultaat is een steeds betere zorg.

Senior Living Group heeft altijd de ideale oplossing als u een woonzorgcentrum, assistentiewoning of tijdelijk verblijf in uw vertrouwde omgeving zoekt. U bent verzekerd van een lokale benadering: we staan dicht bij u als bewoner en medewerker. Elke voorziening van onze groep behoudt steeds haar eigenheid en authenticiteit. Zo vindt u het thuisgevoel dat u ongetwijfeld zoekt.