البحث عن خدمة؟

اتصلْ بشريك

VanRoey

Silver Partner

Antwerpseweg 116H
2440 Geel
بلجيكا
+3214470620
boekhouding@vanroey.be

VanRoey.be focust zich als ICT bedrijf landelijk op de KMO markt en daar komen we graag voor uit. Als sterke groeier zijn we op 20 jaar tijd naar een middelgrote organisatie uitgegroeid. We hebben waardevolle kennis opgedaan over de markt, waar we zelf ook deel van uit maken. Hierdoor kunnen  we u efficiënter en met kennis van zaken de juiste oplossingen voorstellen.

References

KobaVision
KOBA Vision werd in 1988 opgericht door blinden en slechtzienden elektronicus Johan Haagdorens.
Zijn zoektocht naar een leesapparaat met een groot scherm was het motief voor hem om de beeldschermloepen door hemzelf te produceren.
Het resultaat was een hoge kwaliteit beeldschermloep die specifiek aan de eisen voldoet voor de visueel gehandicapten.
Co-Works Mechanics bvba
Onderhoud & Herstellingen van havengebonden rollend materieel.
Cool Creation
Cool Creation, een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Lier (België), staat garant voor een creatieve en frisse kijk op diverse productgroepen.
Kooktijd bvba
Sinds september 2010 runt Caroline Verdick Kooktijd, een detailhandel in kookmaterialen. Haar sympathieke zaak vind je in een zijstraat van de populaire Gasthuisstraat, hartje Turnhout. Naast het brede assortiment aan keukengerei, kookgadgets en -boeken biedt Kooktijd.be ook kookworkshops boven de shop. Tot 10 personen tegelijkertijd bereiden er onder begeleiding van een professionele kok feestelijke hapjes, herfstgerechten, wildmenu’s … die ze achteraf nuttigen in de ‘woonkamer’. Zo leren en ervaren hobbyisten hoe het is om te werken met high-end kookgerei. Een unieke formule in een unieke zaak.
Limburgse auto onderdelen Bvba
Limburgse Auto-Onderdelen of kortweg LAO is uw partner in nieuwe auto-onderdelen en accessoires te Leopoldsburg.
Bij ons vindt u alle onderdelen voor uw wagen.
Mon-Tra Sport
Wij verkopen sportkledij, werkkledij, promotie- en vrijetijdskledij. Kwalitatieve kledij met gepersonaliseerd bedrukken en borduren van allerhande textiel.
Safecon bvba
Safecon bvba is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.
Stad Turnhout
Toeristische trekpleisters